Ik kon me niet houden… Ik heb een iPad3 gekocht. Dit is niet mijn eerste iPad ik heb ook eentje van de eerste generatie. Het is en blijft een prachttoestel. Het is er altijd wanneer je het nodig hebt. Het is intuitief en je hebt eigenlijk enkel boerenverstand nodig om ermee te kunnen werken. Maar m’n ouwe getrouwe begon toch wat té traag te worden naar mijn gevoel. Sommige games deden het niet zo geweldig, Safari durfde al eens kuren vertonen.

Ik moet zeggen dat de nieuwe echt wel “Resolutionair” is. Apple claimed dit op hun webstek. Hij is prachtig qua uitzicht, prachtig qua grafische performance. De letters spatten van het scherm.
Ook de features Facetime (skype voor Applegebruikers) & iMessage zit ingebakken. Super tools die ik al gebruiktte op de iPhone maar die op dit scherm alleen maar beter en mooier worden.

Vroeger had ik gezegd iPad heeft m’n computer vervangen maar moet op deze woorden terugkomen. Het is een mooie aanvulling op je computer. Je kan er eigenlijk alles mee maar soms is het makkelijker om nog met een computer aan de slag te gaan. Ook de Mac kreeg vorige week een update naar OS X Snow Lion waar ook een aantal iOS features ingebakken zitten zoals berichten, notities, herrinneringen, facetime,… het wordt helemaal fijn wanneer je iCloud gebruikt want dan pluggen al die verschillende platformen perfect op elkaar in en worden bijvoorbeeld je berichten gesynced tussen al je iDevices. Prachtig toch zo’n integratie?! Aangezien Apple altijd zo’n topcommercials kon ik jullie onderstaande niet onthouden…


sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

0 reacties

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.