Sonos Playbar

Een jaar of 3 terug kocht ik mijn allereerste Sonos. Daarna kocht ik nog ergens een extra box of 2 erbij. Tot nu toe hebben we 2x Play:3 en 1x Play:1 in huis. Wat ik nog mistte is een beter geluid aan de TV. We kochten recent een LED TV van Samsung maar die dingen zijn zo plat geworden dat je daar eigenlijk geen deftige boxen in kwijt kan. Dus het geluid klinkt nogal platjes. Het klinkt wel ok maar is zeker niet goed. Daarom ben ik al geruime tijd aan het uitkijken naar een deftige soundbar onder de TV. Nu heeft Sonos al jaar en dag een playbar. Niet goedkoop maar het past perfect in het ecosysteem. Daarom ging ik dit weekend opnieuw prijsjes checken. Amazon, Bol.com, Coolblue passeerde de revue. Coolblue ging ruim onder de prijs dan de rest. Voor de normale straat prijs inclusief wallmount heb ik m’n winkelmandje volgedaan. Morgen zou alles geleverd worden. Ik kijk er alvast naar uit! Keep you posted. Promise!

1 thought on “Sonos Playbar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.