… u denkt dat u weet waarover deze blogpost zal gaan. Wel ik denk dat ik jullie teleur zal moeten stellen. Tuurlijk komt de man met grijswitte baard en zijn “gekleurde” helpers. Maar daar wil ik het nu eens niet over hebben. Ik heb het eerder over de eerste headliner die op Werchter zal staan. U kan het misschien al wel raden. Dé Foo’s komen terug naar ons Belgenland! Ze verwennen ons door hier een tweede keer op relatief korte termijn het beste van zichzelf te komen geven.

Ik was op hun optreden op Pukkelpop het jaar na de Pukkelpopstorm. Het jaar van de storm was ik er ook met dezelfde rede dan waarvoor ik nu richting de wei in Werchter zal trekken. De blogtitel spreekt hier over hij komt natuurlijk de Foo Fighters is een groep dus m’n vervoeging zit niet helemaal goed. Toch bedoel ik “hij”. Ik heb het dan eerder over de frontman.

Dave Grohl is echt een icoon als je het mij vraagt. Ik hou van de man zijn traject. Ik hou van de man zijn werk. Zowel op muzikaal vlak als op menig ander vlak. Een aanrader als je deze is kan zien is Sound City. Een soort ophemeling van een studio waar de topartiesten op deze bol al eens een blinkend schijfje hebben opgenomen. Nu weer met hun nieuwe cd en hoe deze samen met een documentaire gelanceerd werd. Het is misschien niet alleen Dave die hier verantwoordelijk voor is maar ik heb toch de indruk dat hij hier zijn schouders het meest ondersteekt. Ja, dit is een artiest naar mijn hart! Echt!

Trouwens heb je die nieuwe CD al gehoord? If yes. Goed hé? If no, op welke wereld heb je de voorbije maand geleefd? Ik knal die om de paar dagen door mijn boxen. Meestal in de auto maar evengoed tijdens het typen van een blogpost. Wederom topmateriaal! Wederom iets dat we echt kunnen smaken.

29/11 start trouwens de voorverkoop voor hun gig in Werchter. Ik zal er zijn. En u? U komt toch ook?

Categorieën: LifeThoughts...

sdepril

Having fun in the #SDDC als VSAN specialist SE bij VMware | Dad of 2 | #Belgium | Technology | Social Media Addict | @vMusketeers |Opinions Are Mine

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.