Goodbye RealDolmen

Een goed jaar terug begon ik met volle moed aan een uitdaging bij RealDolmen. Moed had ik ook wel nodig… Een bedrijf dat 30 jaar HP in de vingers heeft, daar een nieuwe line of business introduceren is meer dan een uitdaging. Maar het werd niet wat ik heb van verwacht. Ik heb me wat verkeken en foute inschattingen gemaakt. Can happen uiteraard. Mijn titel daar is en binnenkort was Solution Sales. De mensen die ik er ken in dezelfde rol hebben zowel sales als technische skills. Ik zat meer in het tweede kamp en hoopte dat ik me technisch bij klanten kon bewijzen. Maar het “sales” luik schoot me wat in de voet. Ik ben geen goeie om bij klanten een puur sales verhaal te doen. Ik ben geen goeie in pure sales opvolging. Ik ben geen goeie in sales in het algemeen. Daarom had ik voor mezelf besloten dat ik de job minstens 2 jaar ging doen maar als op z’n Godfathers “an offer I can’t refuse” zou passeren. Ging ik dit echt wel bekijken en grondig analyseren om te kijken wat ik ermee zou gaan doen.

Tot de analyse deed uitkomen wat ik al vermoedde. Ik kon deze job niet blijven doen. Mijn hart ligt niet op de plek waar RealDolmen het graag had gehad. Daarom zal ik vanaf 1/8 een nieuwe uitdaging uitgaan. Iets anders waar ik mezelf kan in vastbijten.

Bedankt voor de samenwerking aan alle collega’s en partners! Ik heb graag met jullie gewerkt én wie weet tot in den draai?

1 thought on “Goodbye RealDolmen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.