E-Reader – Kobo

KoboIk zal nooit de grote lezer worden. Ik lees niet graag boeken en ik zal het ook nooit echt graag doen. Als je mij ziet lezen zal het werkgerelateerd zijn of mogelijks een biografie van één of andere sympatieke mens. Maar mevrouw leest wel graag boeken. Mevrouw is getrouwd met een IT’er en die IT’er duwt haar toch meer en meer in de technologische richting. Alsook de e-books die je tegenwoordig overal kan terugvinden. Daarom besloten we een e-reader aan te kopen. We gingen voor een Kobo Aura.

Leuk toestelletje dat super makkelijk is in de set-up. Mooi oogt, het gewicht heeft van een tijdschrift en ga zo maar door. Er is ondersteuning voor een heleboel publicatievormen. De vrouw des huizes is zeer te spreken over haar evolutie naar technologie.
Oh ja nog even dit. De e-books zijn op zich ook wel wat goedkoper. Dus de kost van de e-reader haal je er vroeg of laat helemaal uit. Dus leuk om te lezen en op termijn goed voor de portomonee. Een evolutie die misschien toch verder als de technologie kan reiken…

1 thought on “E-Reader – Kobo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.