Lokerse Feesten – Netsky

logo_lokerse_feesten_2013_205Gisteren de start van een weekje verlof ingezet met een uitstapje naar de Lokerse Feesten. Na een matige inzet met Rizzle Kicks en een opbouwend maar toch iets te langdurende set van Ceelo Green kregen we de knaller van dienst… Netsky live!

Ik heb vorige jaar al Netsky blogpost geschreven. Hij speelde gisteren de pannen van het dak! Hij en zijn band bliezen gewoon het publiek van hun sokken. De show op zich was ook leuk en super verzorgd. 3 beeldschermen die constant Netsky of 1 van de bandleden in beeld brachten was leuk en de lichtshow en de effecten maakten de show gewoon “af”. Uiteraard is er de muziek van Netsky. Opzweppende leuk klinkende drum & bass. Gisterenavond maakte ik ook een aantal filmpjes te vinden in mijn instagram feed. Feel free om me te volgen.

Genieten van zijn optreden is een understatement. Hij is op dit moment denk ik een prachtig Belgisch muziekexport product. We mogen, nee we moeten hier trots op zijn!

From the front of the row, let me hear you say jow, I say Netsky you say joooo-oooow!

2 thoughts on “Lokerse Feesten – Netsky

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.