Laminaat

QST070

Bij de uit te voeren werken binnenshuis staat keuken en laminaat op mijn to do lijst. Over de keuken hebben jullie al een uitgebreide uiteenzetting gekregen. Maar over de keuze voor laminaat nog niet. Hier zijn er ondertussen ook 1001 keuzes maar wij moesten toch wel even volgende bedenkingen maken. De laminaat is voor boven op het eerste verdiep. Wij gaan hier wat overlopen maar we gaan de laminaat niet zwaar gaan gebruiken en hier met allerhande schoeisel overheen lopen. Er zal boven wel een bureau zijn maar als je van thuis werkt of je bent bezig in de bureau met eender welk werkje ga je niet je zware botinnen of iets dergelijks gaan aandoen. Dus daarom hebben we gekozen voor de Classic reeks van Quick Step. De volgende keuze is welk motiefje zal het worden? Hier moesten we toch even checken. Een donkere kleur kan de kamer ineens een stuk kleiner maken. Een lichte kleur kan de kamer een stuk vergroten. Het idee dat de ruimte groter toont wanneer er een lichte kleur op de vloer ligt is doorslaggevend. Daarom kozen we voor een lichte tint laminaat. Plaatsing doen we zelf. Bestelling is gebeurd dus we wachten op de levering en dan kunnen we ergens eind maart de laminaat in elkaar klikken en kan ik stilletjes aan een deeltje beginnen te verhuizen. Al zeg ik het zelf we zijn goed bezig…

4 thoughts on “Laminaat

  1. wij hadden dezelfde laminaat gekozen… enkele weken geleden de overschot 3de hands verkocht (we hadden de laminaat zelf 2de hands gekocht – helemaal nieuw in de doos). Wij kozen eik lichtgrijs… maar dan moet je inderdaad het motief nog kiezen..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.