Een eigen huis…

… een plek onder de zon. Rene Froger wist het al langer. We moeten ervoor zorgen dat we ons eigen nestje maken. We hebben sinds kort een huis gekocht in het landelijke Essene tussen Affligem en Ternat. We wonen ondertussen al een drietal jaar samen. In die tijd is er al het één en ander veranderd maar de grootste verandering is op komst. Binnenkort komt er een mini-us bij. Dit drong een verandering op. We zagen het niet zitten om op een appartement te wonen met een opgroeiende baby. Dat had nog wel gelukt tot de baby een jaar of 2 zou zijn maar dat is iets wat niet houdbaar is op lange termijn. Laat staan dat onze #MacTheDog ook nog haar plekje moet vinden in deze veranderende omgeving. Ik hou jullie vanaf nu ook op de hoogte van mijn avonturen in de bouwwereld. Want zoals u misschien kan vermoeden kan ik goed overweg met een klavier, muis, computer, server, storage, netwerkapparatuur maar voor de rest staan mijn handen niet echt in de doe-het-zelf modus.

1 thought on “Een eigen huis…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.