Ice Age – Continental Drift

Er is alweer eentje bijgekomen in de Ice Age familie. Hij is al te verkrijgen in de AppStore én hij is toch wel behoorlijk goed. Ik heb ze ondertussen allemaal al meerdere malen gezien. Ze blijven toch wel goed. In deze film wordt good old Manny van zijn familie gesplitst door een verschuiving in de aardplaten. Uiteraard veroorzaakt door onze goede vriend Scrat. Het terug bij zijn familie raken is de rode draad door de film. Een aantal nieuwe karakters maken hun opwachting en de groep wordt alsmaar groter. Ik vraag me af of er wel plaats is voor ieder karakter om een blijvende rol te spelen in deze films. Maar goed het is een extra uitdaging voor de makers. Ik vond deze nog wel goed. Maar misschien is het toch al iets te hard uitgemolken. Welke animatiefilm zag u nog laatst?

2 thoughts on “Ice Age – Continental Drift

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.