Conditietraining: Sportstracker

Een tijdje terug begon ik aan mijn conditie te werken. Uiteraard is dit een werk van lange adem. Ik wil al even dit kunnen traceren. Een tijd terug kwam mijn eigenste schoonbroer aanzetten met een app “sportstracker”. Een gratis app op de iPhone. Ik ga regelmatig spinnen dat kan ik uiteraard niet tracken maar de buitenactiviteiten wel. Ik probeer de uitjes per fiets en wandelingen met onze hond hiermee te tracken. Daarom was ik maar al te blij dat ik met deze app meerdere sporten kon traceren. Ikzelf ben behoorlijk competitief ingesteld en wil graag alsmaar beter doen. Dus het leuke is dat je hiermee het aantal km, gemiddelde snelheid,… kan zien. Want wie kan je het beste verslaan dan jezelf? Je moet groeien in wat je doet dus dat kan je hiermee perfect zien. Ze hebben recent ook een bluetooth hartslagmeter uitgebracht maar dat gebruik ik nog niet. Ik zou het wel willen maar voor alles wat ik wil zou ik precies de juiste nummers van de lotto is moeten hebben. Misschien kunnen we dat binnenkort nog wel toevoegen én dan krijgen jullie uiteraard uit eerste lijn te horen hoe het nu allemaal juist in elkaar zit. Wat gebruikt u eigenlijk voor je sportieve prestaties op te volgen?

2 thoughts on “Conditietraining: Sportstracker

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.