Dell OpenManage Essentials

De nood om een datacenter te monitoren is meestal behoorlijk hoog. Wat gebeurd er in onze omgeving? Waar loopt het fout?
Dell heeft een gratis software die je kan installeren op een management server. Van hieruit kan je contact leggen naar je volledige infrastructuur. De infrastructuur hoeft niet alleen Dell te zijn. Het kan ook gebruikt worden voor andere hardware. Via SNMP traps kan je nog wat andere producten toevoegen.

Voor onze eigen producten gaan we uiteraard iets verder. Mits de juiste support op je systemen te zetten kan de Dell OpenManage Essentials ook een Phone Home ticketje gaan loggen bij onze support afdeling. Geweldig fijn als er zo ineens een Dell Engineer aan je deur staat met een nieuwe schijf maar jij, jij wist nog van niets. Op de koop toe is het nog gratis. Dus waarom zou je het niet proberen? Buiten wat tijd heb je niet te verliezen…

 

 

1 thought on “Dell OpenManage Essentials

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.