Apple TV

Een mens durft zo op jaarlijkse basis wel is een jaartje ouder worden. Dit gaat gepaard met lekker eten, biertje drinken én natuurlijk cadeau’s. Het is niet het belangrijkste maar wie krijgt er niet graag cadeau’s? Van kledingsbonnen tot een mand met appels… Nu denkt u waarschijnlijk euh mand met appels? Dat dachten er wel meer maar voor mij was het meteen duidelijk. En de begeleidende kaart was de bevestiging. Hier is wat geld voor een Apple-ding. Ik had m’n oog al een tijdje laten vallen op een Apple TV. Een ontbrekend puzzelstukje om nu ook TV en homecinema op te nemen in de Apple club bij ons thuis. Ik stream er nu vlotjes mijn muziek naartoe, kijk de vakantiefoto’s samen met vrienden en familie vanuit onze luie zetel, sync de iPad op het scherm, stream een video die op m’n iMac staat naar de TV. Kortom 109 euro is een kleine kost tegen de value die je ervoor terugkrijgt. Alweer een toppertje van Apple als je het mij vraagt!

5 thoughts on “Apple TV

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.