Leveranciers check-up: de overstap

Een tijdje terug schreef ik een post over de check-up van de huisleveranciers. Ondertussen is het proces super vlot verlopen en ben ik een klant bij Eneco. Wanneer je van energieleverancier zou gaan veranderen kan ik het alleen maar aanmoedigen! Wie schrik heeft van de papiermolen kan ik gerust stellen. Ik heb mijn contract digitaal ondertekend bij Eneco einde bal ging aan het rollen. 2 weken na ondertekening een kaartje van de energiedistributie in de brievenbus voor de meterstand door te geven. Eens deze is doorgegeven wordende meternummers overgedragen aan de nieuwe leverancier en krijg je op het eind van die maand een factuur van de leverancier die je de laan hebt uitgewezen en de eerste factuur van de nieuwe leverancier. In mijn geval moest ik 49 euro betalen aan Electrabel. Hoe ze daar weer toe gekomen zijn Joost mag het weten. Het goeie is dat Eneco mijn factuur met 29 euro heeft doen zakken. Dus de move naar Eneco is super vlot verlopen en ik doe er een stevige jaarlijkse winst mee. Ben een tevreden klant en dat wil toch elke leverancier?

1 thought on “Leveranciers check-up: de overstap

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.